Τοτος

Χάπια γιαγιάς...

Ρωτάει ο Τοτός τη γιαγιά του: "Γιαγιά, γιατί τα χάπια σου γράφουνε πάνω LSD;"

Και του κάνει η γιαγιά: "Άστα χάπια και κάνε κάτι με το δράκο στην κουζίνα!!..."   :D


Τουαλέτα...

Ρωτάει η δασκάλα στην τάξη τα παιδιά: "Εσύ Κωστάκη, αν έβγαινες με μια κοπέλα από καλή οικογένεια και με πολύ καλή ανατροφή για δείπνο και ήθελες να πας στην τουαλέτα, τι θα έλεγες;"

"Θα της έλεγα μισό λεπτό πάω να αρμέξω την σαύρα μου..." λέει ο Κωστάκης.

Του λέει η δασκάλα: "'A όχι Κωστάκη, αυτό θα ήταν πολύ αγενές... Δεν μιλάμε έτσι σε μια κοπέλα! Εσύ Γιωργάκη παιδί μου πως θα το έλεγες;"

"Θα έλεγα με συγχωρείς καλή μου φίλη, αλλά πρέπει να πάω στην τουαλέτα..." λέει ο Γιωργάκης.

Λέει η δασκάλα "Ναι κάπως καλύτερα, αλλά η λέξη 'τουαλέτα' όταν τρως ακούγεται λίγο άσχημα". Γυρίζει στον Τοτό και του λέει: "Εσύ Τοτέ παιδί μου; Απόδειξε μας επιτέλους πόσο έξυπνος και ευγενικός είσαι... Πώς θα το έλεγες στην κοπέλα;"

Λέει ο Τοτός: "Εγώ κυρία θα έλεγα: "Καλή μου, παρακαλώ να με συγχωρέσεις που θα σ' αφήσω για μισό λεπτό, αλλά δυστυχώς πρέπει να εξυπηρετήσω έναν πολύ καλό μου φίλο, τον οποίο ευελπιστώ και να σου γνωρίσω αμέσως μετά το φαγητό...""   :D


Έκθεση... 

Διαβάζει ο δάσκαλος την έκθεση του Τοτού η οποία έλεγε:

"Έκανα μια βόλτα στο δάσος τις προάλλες και στη ρίζα μιας βελανιδιάς βλέπω ένα μικρό σωρό από πράσινα σκατά. 'Αυτά τα σκατά θα ‘ναι του φίλου μου του Γιάννη, που τρώει πολύ σπανάκι' σκέφτηκα.

Παρακάτω, πίσω από ένα πεύκο βλέπω κάτι κίτρινα σκατά. 'Εδώ πρέπει να έχεσε ο φίλος μου ο Νίκος, που τρώει πολλές μπανάνες' σκέφτηκα.

Λίγο παραπέρα βλέπω ένα σωρό από κοκκινωπά σκατά. 'Ε, βάζω στοίχημα ότι αυτά είναι του φίλου μου του Κώστα, που τρώει πολλά κεράσια' σκέφτηκα..."

Τσαντισμένος ο δάσκαλος του φωνάζει: "Τοτέ, τι αηδίες είναι αυτές που έγραψες στην έκθεσή σου;". Του λέει ο Τοτός: "Μα κύριε, το θέμα της έκθεσης δεν ήταν 'Ο καλός ο φίλος στην ανάγκη φαίνεται';"...   :D


Καινούριο παντελονάκι...

Γυρνάει ο Τοτός από το σχολείο και λέει στη μαμά του: "Μαμά, μαμά! Πάω να παίξω στην παιδική χαρά".

Τον ρωτάει η μάνα του: "Με το καινούργιο σου παντελονάκι παιδί μου;"

Και της απαντάει ο Τοτός "Όχι, με τους φίλους μου..."   :|


Αννούλα...

Κάνει ο Τοτός στην Αννούλα: "Έλα το βράδυ από το σπίτι δεν θα είναι κανένας..."

Και πάει η Αννούλα και δεν βρίσκει κανέναν..."   :P


anekdotaki.grΔιαφοραΞανθιεςΠοντιοιΤοτοςΖωαΓιατροςΜπαρΕρωτηματαΕπικοινωνια